ännu en gång...

How crazy it may sound, I think you broke my heart a little bit.

trött på det hela

Verkar inte som att jag är bra på någonting annat än att vara sjuk.
Extreemt uttråkande måste jag säga. Ligger i stortsätt bara i sängen och kollar på film och hostar. HATAR att var sjuk. HATAR. "hatar" är ett startk ord, men jag HATAR att vara sjuk.Ush. Hehe märker att jag blev lite väl hatisk där. Ska nog tagga ner några kilo nu kanske.

Har nu alltså avreagerat mig tillräckligt nu tror jag. Ska väl fortsätta med mitt,för nuvarande, tråkiga liv som går ut på att softa sönder. Och softa som ska vara någonting bra. AAH!. Så, nu var jag klar;)


en sån dag idag

DAGENS VILL HA: Julmys med Kvirren och CR  
DAGENS KLÄDSEL:  fetingmjuka strumpor, fetinghärlig kofta och fetingmjukisbrallor.
DAGENS FRISYR: Ruffs
DAGENS LÅT: Lady gaga ft Beyonce- Telephone
DAGENS PLANER: bli frisk.Softa i soffan. plugga.
DAGENS SAKNAD: way to many
DAGENS DUMMASTE: zonsalva ist för tandkräm(!)
DAGENS KÖP: ingenting
DAGENS GODIS: inge godis heller(U)
DAGENS HUMÖR: depp
DAGENS ROLIGASTE: ingen rolig dag idag 
DAGENS FUNDERING: vad fan gör jag i sverige?

sweet dream or a beautiful nightmare

Kikade nyss på "Bridget Jones dagbok".Jag har nu insett hur enormt mycket jag känner igen mig själv i Brigdet. Hahah helt sanslöst! Det är som att jag ser mig själv stå där i vissa situationer. Tycker verkligen att den är härlig den filmen.
Snart ska jag försöka slummra. Trots att det var söndag idag har jag bara sovit 6 timmar inatt. 6 timmar sömn= hjärnfunktion till 50% av fulla kapaciteten,och då kan ni ju förstå hur låg den är;). Det blev inte så extremt mycket pluggande idag iaf med andra ord. Damn.




Sleep tight!

var bara tvungen...

Jag:Men jag kan få med mig allt om jag tar den i munnen
Mamma:vem ska du ta i munnen?

Snart efter den sista felsagda meningen var sagd så insåg mamma hur det lät och . Haha.

Så här lät en konversation mellan mamma och mig då jag redan hade händerna fulla och skulle få med mig ännu en påse. Kan misstolkas lite va?!;)


you dont know how it hurts...

Så fort man får för sig att det kan vända. Går det bara ännu mer åt helvete.Man tänker bara ännu mer .
Man ska försöka glömma, sluta drömma. Hoppas på att det går att sluta hoppas.
Att man en dag inser att det aldrig kommer bli som man vill.
Förjävligt.U name it. Men ack så sant. Sanningen svider, så är det bara.

Men jag ska inte tänka.Det har jag lovat mig själv. Det blir bäst så.


Det värsta är att du vet inte ens hur det är. 


Svinigt

Idag efter skolan så var det dags för "svinsprutan". Gick till sjukan och allt gick smidigt och bra, kände inte ens att sköterskan stack mig då jag kollade bort, så jag satt kvar i stolen som ett fån och det såg väl ut som att jag satt där och väntade på bättre tider. Haha man kan ju få intrycket av att jag är lite...efter, och det är jag nog ibland också.

Nu mår jag inte alltför bra. Det verkar vara så att jag en såndär människa som åker på biverkningar. Mår illa,ont i huvudet och hela min högra arm har jag ingen känsel i(observera att jag tog sprutan i den vänstra armen). Ska man dra till sjukan då det är såhär? Förhoppningsvis dör jag inte.
 Nej, jag tänker fan inte dö innan jag hunnit med helgen. Som jag har längtat efter den!Sen kan jag väl dö om jag måste det, men inte innan den är slut! Fast, jag måste ju hinna med Winnerbäck också..och Mallis. Får väl lägga döeendet på hyllan tills dess iaf. 
 

Imorgon efter skolan blir det till att fixa och trixa lite på stan. Inför kvällen skare också fixas och trixas lite. Tror jag lyckats få bort resterande familjen Pettersson från tha casa för kvällen så då blire CR och Kvisten som får komma på besök. Älskar att laga mat så det blir nog någonting sånt vi sysselsätter oss med på kvällen. Och självklart att äta upp det sen;) Och Idol tror jag Kvirren var sugen på, så jag får väl ställa upp för teamet där!

Natti!


scary shit!

Det finns nog inga som kan skrämma upp varandra lika bra som jag,Linda och Madde kan. Eller ja, dom andra två är bra på att skrämma upp varandra iaf, jag blir bara rädd då Kvisten skriker som en höna.Anledningen till att kvirren skriker brukar bero på att vi kollar skräckfilm(vilket händer rätt ofta,fattar inte att hon har några stämband kvar).  Idag var en sån dag. Linda hade "inte laddat ner" en film som sas skulle vara den läskigaste på länge, så vi kollade på den. Den var bra, inte sån här overklig/överdriven jävel med en massa monster och så, utan den var bara obehaglig och läskig istället. "Baserad på en verklig historia" var den också, det är faktiskt sånna som jag tycker ger en mardrömmar om natten!usch,fyfan och blä.

Någon gång i livet ska man nog regissera en skräckrulle. Skulle nog bli den bästa på denna jord om vi tre fick göra en. Så många som vi har sett i våra dar så skulle den nog bli helt perfekt.
Fast, det råder lite delade meningar om vad som ska vara med i den och vad som inte ska tror jag. Jag antar att jag inte kommer att få ha med varken några vampyrer eller varulvar i den. Det blir väl "för mycket".Men jag tror på varulvar. Eller ja, något liknade iaf.Vampyrer trodde jag på förut, dock inte längre. Haha, det är sånt som kan vara bra att veta om sjuka,knäppa Josefin:)

Fick även ett sms av madde för en liten stund sen:jag kommer "absolut inte" sova med tänd lampa..."
Haha, säger det igen CR:Skaffa dig lite stake förfan!;)Now:Naughty nighty!


G!

GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG!   


JA! JAG FICK G PÅ MATTEPROVET! hallelujah! G? tänker ni, men då ska ni även veta att jag hatar matte och är ruskigt dålig på det.
Tänkte bara säga det:) nu ska jag fortsätta lida mig igenom skoldagen.







oh dear

En sak som jag spenderat ca 2 timmar åt ikväll är att jaga en råtta inne i vårat kök.HAHA! Katten i huset, Nisse, släpar in möss/råttor och sånt lite då och då.  Han tar nästan aldrig död på dem utan de lever och springer runt som galningar. Stackare kanske man ska kalla dem, efter att ha varit med om en "råttjakt" här hemma så får man nog men för livet.Speciellt om man är råttan själv.Det brukar börja med att pappa och jag har en plan över hur vi ska gå tillväga för att ta fast den. Men det brukar sluta en aning annorlunda än vad som var planerat. En sopskyffel gick sönder och jag har en bula i skallen,men vi går inte in på några fler detaljer än så tycker jag.





 När jag endå är igång så kan jag även säga att jag,Kvirren och Madde ska börja gymma i veckan.Jepp... jag hade tänkt mig att bli lika biffig som han på bilden. Och sen ska vi ju komma igång med Maddes vadmuskler också.Mallis 10, here we come!;)

ännu en sån dag...utan dig

 
Denna fredagkväll har varit lam men samtidigt soft. Egentligen skulle jag åkt till IKEA med mamma men orken...fanns bara inte idag. Får bli imorgon ist. Så jag har spenderat kvällen med film,mat!(hehe),ljus,tidningar och ett feting täcke över mig. Tråkigt kanske kan tyckas, och jag motsäger väl egentligen inte, men det var faktiskt ganska skönt att bara ta det lugnt och varva ner.

Idag är Kvirren med sin Porrberg och Madde är med sin Jimmy. Jag?jag är ju somsagt med min tidning istället. Inte fullt lika levande men i den har jag så mycket mer än vad en kille kan erbjuda. Massa mode-,skönhets-,relations,karriärs-råd;) Och de roliga "sexsidorna" finns ju såklart också, så mig gåre väl ingen direkt nöd på!
Haha skämt o sido,jag skulle inte säga nej till att byta ut dendär tidningen mot en grabb. Verkligen inte.
Klart att man saknar närheten och allt som hör till. Men jag har aldrig haft riktig tur i kärlek,kommer säkerligen aldrig heller ha. Får väl hålla mig till mina älskade tidningar,Haha!

Näe, nu ska man nog ta och dra sig ner till tvn igen, fick en jäkla huvudvärk plötsligt.
 Återkommer väl någon gång.Bye bye sålänge;)


I guess im a thinker

detta är den skönaste tröjan jag ägen för tillfället skulle jag tro. Har ägt den i lite mer än ett dygn nu och vi kommer nog få tillbringa mycket tid tillsammans i framtiden:)

En dag försvinner jag ur dina ögon som en svår och jobbig grej...

det är inte lika lätt att vara såld på nån som inte går att nå.
Det är snart en vecka sen du ringde, så jag börjar nog förstå.

Hata hata hata hata matte!

Helt slut efter dagen!Har försökt mig på matten,men det går dessvärre inte så bra. Fastnar liksom inte i skallen. Haha dessutom har jag lyckats få huvudvärk nu också så jag tror jag ger upp med matematiken för idag.
Överbelastning i hjärnkontoret tror jag det kan bli på mig ibland;)

Nu blir de en sånhär sak som åker på fejjan. sen tänker jag lägga mig i soffan och inte flytta på arslet förens jag får lust för det. SÅDESÅ!

Imorgon är det träning med laget.Powerbox som står på schemat. Ska köra slut på mig så jäkla hårt då!:D

smärta går över

Melissa Horn-Lät du henne komma närmre


Sånt är josefins liv

Jag tänker bara börja nu. Ger inga löften om att jag kommer vara duktig uppdaterare för då går det bara åt helvete på direkten.Så...



Skolan rullade på som vanligt.
"Höjdpunken"på dagen inträffade efter skolans slut.
 Ställer mig i lugn och ro och väntar på att bussen ska köra fram till hållplatsen. Kommer sedan på att jag glömt träningsväskan i skolan som jag definitivt behövde eftersom att det var träning ikväll.
Köttar till skolan i tron om att jag ska hinna(var 5 minuter tidig). Köttar tillbaka från skolan(tror fortfarande att jag ska hinna)och kommer till stationen.Köttar lite till. Missade den. Inte just detta som var det viktiga utan det som var riktigt illa var att jag hade en tandläkartid att passa. Försöker ringa mamma som en dåre för att hon ska kunna ringa dem och avboka i tid. Svarar mamma?nej.Missade tandläkarn. Fick betala några hundringar för de misstaget. Alltid någonting som händer.
Ni får nog vänja er med många liknade inlägg eftersom denna dag är ett utmärkt exempel på hur de flesta dagar i mitt liv brukar kunna se ut:)


Dagens lärdomar: Glöm inte saker som inte bör glömmas. Ha nummret till tandläkaren inlagt i mobilen.

Sjukt!Punkt slut.

kanske någon gång

still hope that you are going to surprise me

RSS 2.0