switching

Kör över på Devote istället. Får se hur länge det håller.Kanske för alltid?

Om ni är intresserade så kan ni kika in där

http://josspettersson.devote.se/


Cash u know

Det slog mig precis att det är den 13:e idag. Hade egentligen kunnat sitta i en biosalong tillsammans med Madeleine och Linda om pappa inte hade glömt att hämtat ut biobiljetterna. Dumma glömska pappa. Man kan lugnt säga att det är pappsen jag brås på i det flesta saker. Därifrån min glömskhet kommer tror jag.
"Snabba cash" hette filmen som vi hade kunnat sett. Grämer mig lite extra eftersom det var förhandsvisningen.Glömska pappa...


Fria vägar ut

Sitter och lyssnar lite på Lasse. Denna härliga Lasse. Får en inte alltid att må så mycket bättre men han får en nästan alltid att tänka och inse hur det verkligen är. Det är nyttigt att inte alltid blunda för saker och ting trots att man kanske vill göra det.

Linda sa en sak idag. Hon sa att "nu skulle jag bara vilja åka bort". Bästa meningen idag enligt mig,jag håller med till fullo. Det går inte att beskirva hur skönt jag tycker att det ska bli att få åka iväg med tjejerna och åka skidor. Ska försöka koppla bort skolan och bara ramla i backarna,basta,äta och skratta. Det kommer bli bra.
På tal om skidor så ska jag imorgon försöka hitta mig en skidjacka. Känner dock på mig att jag inte kommer kunna hitta någon som är både snygg och varm. Haha saker och ting är inte enkla här i livet.
Imorgon kväll är det träning. Powerbox närmare bestämt. Är så sjukt taggad till att börja träna nu men vi bestämde oss för att börja med gymmet veckan efter Kläppen.Så Powerbox kan få tillfredsställa mina lustar tills dess.

Nu blir det mer läsa av sen ska jag skriva klart läsloggen.

tisdagsmys

Dagen rullade på bra. Slutade 1 och då blev det till att åka hem till Lady P för att kolla lite film, äta lite(läs:två påsar)chips och babbla lite strunt. Runt 5 hämtade mamma upp mig och så drog vi in till stan för att kika på skidjacka. Nada. Noll påse med jacka blev det.
Kvällen har däremot spenderats med en annan slags påse nämligen en vetepåse som fått legat på nacken och så har jag haft en bok i handen. De två sakerna fungerade fint ihop måste jag säga, känner mig ganska avslappnad nu. Snart är det dags att sova tror jag. Haha, ett under att jag fortfarande är vaken med tanke på att jag sovit 2.5 timmar inatt. Ska bara läsa lite till i min nyfunna vän,boken,sen ska här sovas!

Var så extremt lycklig när den här bilden togs.Helt underbart att dessa människor får mig att må så bra. Är glad över att ni är dem ni är och att ni finns<3


vadjagvillhaNU

Åhhh jag vill ha sommar nu.Orkar inte med denna kyla.
Om det inte vore för att skidor fanns så skulle jag nog inte tycka att vintern är kul alls!Okej,snöbollskastning är väl ganska kul också. Väldigt kul faktiskt. Men något sånt har jag inte hunnit med än så därför är inte vintern kul i år.
Nu är det 6 dagar kvar sen åker jag med flickorna till Kläppen och blir borta 7 dagar. SKÖNT var ordet. Har sett fram emot det så mycket.

Nedräkningen till Mallis har även börjat. Inte extreeemt långt kvar iaf. Bara några dagar. 
Detta år ska fan bli det bästa någonsin. Det har jag bestämt nu. Idag rättare sagt. Mina ansträngningar för att det ska uppfyllas börjar imorgon. Madeleine och Kvisten ska få hjälpa till. Det har jag också bestämmt utan att de vet någonting om det. Vi börjar imorgon iaf,efter skolan:)



Så här tänker jag gå klädd hela sommaren också. Det är tillåtet att skratta åt hatten men jag tycker den är både fin och praktisk.
LITE VÄRME TACK!?!?!?



such a shame to never even try

I never wanted to be your weekend lover.
I only wanted to be some kind of friend.
Baby I could never steal you from another.
It's such a shame our friendship had to end.

RSS 2.0